Translate

30 Mart 2012 Cuma

ARAÇ DİZAYNI


            

ARAÇ TASARIMI SINIR TANIMIYOR


             TÜRKİYE'DE VE DÜNYADA BİRÇOK ÜNLÜ İŞADAMI, FUTBOLCU VE SANATÇININ ARACINA YAPTIĞI DİZAYNLARLA TANINAN ERBAKAN MALKOÇ, ADETA ARAÇLARI BAŞTAN YARATIYOR. MALKOÇ'UN ŞİMDİKİ MÜŞTERİSİ MİLYARDER BİR RUS İŞ ADAMI. MALKOÇ, TARAFINDAN DİZAYN EDİLEN RUS İŞADAMININ 50 BİN EURO'LUK MERCEDES MİNİBÜSÜNÜN DEĞERİ YAKLAŞIK 250 BİN EURO'YA YÜKSELDİ.


           Birçok ünlü için hazırladığı özel araçlarla tanınan Dizayn VIP'nin sahibi Erbakan Malkoç, birbirinden konforlu araçları dizayn etmeye devam ediyor. Yapılan dizaynla birlikte aracın değeri milyon dolarları bulabiliyor. Türkiye'de ve dünyada birçok ünlü işadamı, futbolcu ve sanatçı için hazırladığı araç içi dizaynlarla tanınan Dizayn VIP şirketinin sahibi Erbakan Malkoç'un şimdiki müşterisi Arbat Casino'larının sahibi milyarder bir Rus iş adamı.

ARACIN DEĞERİ 250 BİN EURO'YA ÇIKIYOR

      Rus iş adamının değeri 50 bin Euro olan Mercedes Viano marka minibüsünü, 40 çalışanla yaklaşık altı ay süren bir çalışmayla yeniden tasarladıklarını kaydeden Malkoç, tasarımla birlikte aracın değerinin 250 bin Euro'ya yükseldiğini dile getirdi. Ayda bu şekilde ortalama 10, 15 araç tasarım siparişi aldıklarını belirten Malkoç, "Türk imzasıyla böyle çalışmalara imza atmak son derece güzel. Bizi bir terzi olarak düşünün. Nasıl ki bir terziye gidersiniz ne istediğinizi söylersiniz. Bizde aynı şekilde müşterilerimizin istekleri doğrultusunda araç dizaynı yapıyoruz. Müşterilerimiz kendi zevklerini araçlarına yansıtıyor" dedi.

"DüNYA DEVİ OTOMOBİLLERE KAFA TUTUYORUZ"

        Rus iş adamının bütün dünyayı dolaştığını ancak kendilerinde karar kıldığının altını çizen Malkoç, "İşçiliğimizi beğendiği için. Bizde karar kılmış. Bu araç Almanya'dan geldiğinde kısa bir araçtı. Biz bu aracı uzattık. Bunun Türkiye'de yapılması yakın bir zamana kadar zordu. Almanya'dan bu araç geldiğinde bomboş olarak geldi. Şimdi modern araçlara kafa tutacak bir halde. Bu şekilde dünya devi otomobillere kafa tutacak bir standarta gelecek şekilde dizayn yapıyoruz. Araç içinde hayal edebileceğiniz her şey var" diye konuştu.

"AVRUPAYA İHRAÇ EDİYORUZ"

            Bütün araçları Avrupa'dan ithal ettiğimizi bu araçların çoğunluğunun da özellikle Almanya'dan ithal edildiğinin altını çizen Malkoç, "Şimdi biz onlara ihraç ediyoruz. Bu aracın içindeki lüks dünyadaki hiç bir aracın içinde yok. Bunun dışında aracın içinde internet, Espresso makinesi, uydu anteni, DVD Player, surround ses sistemi, elektrikle açılan masalar, dokunmatik ekran gibi son derece lüks donanımı görmek mümkün. Araç içinde hiç hareket etmeden dokunmatik panelle istediğimiz her şeyi yapabiliyoruz. Bütün bu yapılan çalışmalar Türk ustaları tarafından elle yapılmıştır. Dünyada bu standartlarda çalışan başka bir firma yok" şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder